Produse la reduceri
16-07-2017

Pick-up Sony PSLX300USB de la eMAG

Postat de: admin

   Daca aveti acasa discuri de vinil pe care s-a pus praful, dar sunt pline de amintiri si doriti sa le reascultati, veti avea nevoie de un pick-up performant, iar noi va recomandam pick-up Sony PSLX300USB de la eMAG cu ajutorul caruia veti putea asculta discuri cu viteze de redare de 33, 1/3 / 45 RPM.

   Acest model are un sistem de actionare prin curea si un ac de diamant care reda fidel toate sunetele de pe discuri. Puteti conecta acest pick-up la orice amplificator cu intrari de pick-up standard sau direct la computer, iar prin iesirea audio USB va permite sa transformati albumele dumneavoastra preferate de pe vinil in format mp3. Capul de redare este protejat cu un capac impotriva prafului, iar sistemul de actionare prin curea absoarbe vibratiile motorului, astfel acul nu va sari de pe disc.

pick-up-sony-pslx300usb-2

Va recomandam si alte modele de pick-up-uri la super preturi:

- Pick-up Orion OTT-1520AG, MP3, USB, SD, casetofon, 2 difuzoare, negru;

- Patefon cu Radio-CD, Retro Style, HYU RTC315;

- Pick-Up Lenco TT-28C, Design Retro, Tuner AM/FM, Boxe incorporate.

Aparat de vopsit Mastery PRO-SG500 de la eMAG
Balansoar Kring Sun 51.5 x 91 x 97 cm piele ecologica de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)