Produse la reduceri
27-01-2017

Pilota bumbac cu tratament cu aloe vera Green Future Natura de la eMAG

Postat de: admin

    O pilota de calitate superioara este un accesoriu indispensabil in orice casa, in orice anotimp. Dar cum ar trebui sa fie o pilota buna, ce conditii trebuie sa indeplineasca? Pilota bumbac cu tratament cu aloe vera Green Future Natura este o buna alegere in domeniul pilotelor.
   In interior pilota are bilute siliconice si fata exterioara este confectionata din bumbac 100 % pentru a lasa aerul sa circule. Greutatea este redusa, intretinerea se face foarte simplu, pilota rezista in timp in ciuda unor spalari repetate. Dimensiunile sunt 220 x 200 cm pentru o acoperire perfecta a patului si umplutura ne fereste de alergii, raceli, dureri de spate si alergeni. O caracteristica speciala este tratamentul cu aloe vera, pentru un somn sanatos, neintrerupt si odihnitor.
   Poti folosi pilota fara probleme si vara si iarna, nu isi schimba aspectul si nici structura, este moale si calduroasa.
Aceasta pilota elimina umezeaza absorbita, are o densitate potrivita, nu cauzeaza fluctuatii de temperatura si umplutura nu se strange intr-un singur loc.

Pilota bumbac cu tratament cu aloe vera Green Future Natura de la eMAG 2

Va recomandam si alte modele de pilote la super preturi:

- Pilota Alcam microfibra matlasata, margine colorata, Red Line, 220X200 cm;

- Pilota matlasata ROSES Alcam, 220×200 cm;

- Pilota microfibra 2 persoane pentru vara si iarna.

Mini stepper Kondition SS 032 de la eMAG
Covoras intrare 40 x 60 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)