Produse la reduceri
14-10-2017

Pistol de lipit Dremel 930 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti pasionat/a de anumite hobby-uri creative sau efectuati anumite lucrari decorative sau pur si simplu doriti sa lipiti anumite lucruri prin casa si va doriti o solutie diferita fata de lipiciul clasic la tub, va recomandam pistolul de lipit Dremel 930 de la eMAG, acum la un super pret!

    Acest model foloseste lipirea cu temperatura duala, fie la temperaturi joase sau la temperaturi inalte, pentru a realiza adevarate opere de arta atunci cand il folositi. Avand un maner ergonomic, acest pistol va fi foarte usor de folosit, iar apasarea manerului pentru eliberarea lipiciului se face foarte usor. Are de asemenea un varf de precizie pentru lipituri mai dificile si control antipicurare pentru a evita picurarea lipiciului pe proiect. In pachet veti gasi pe langa pistolul de lipit si 3 x baghete de lipit universale de temperatura joasa Dremel 7 mm, 3 x baghete de lipit universale de temperatura mare Dremel 7 mm, 12 x Baghete cu sclipici DREMEL® 7 mm.

pistol-de-lipit-dremel-930

Va recomandam si alte modele de pistoale de lipit la super preturi:

- Pistol de lipit Steinhaus Start, PRO-PL100, 100W;

- Pistol cu aer cald Steinhaus Start, PRO-HG2000, 2 trepte caldura 350/550°C, 4 accesorii;

- Pistol pentru lipit cu batoane PVC/PE 11 mm, 200 W – brand TOPEX.

Dozator reincarcabil de sapun lichid Losdi Sidney de la eMAG
Aparat de ras Remingon Flex & Pivot PF7500 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)