Produse la reduceri
12-12-2017

Player Mp4 Energy Sistem S426461 de la eMAG

Postat de: admin

   Sa te bucuri de muzica preferata oriunde si oricand nu este chiar atat de greu, mai ales daca ai la indemana un Mp4. Player-ul Mp4 Energy Sistem S426461 este un dispozitiv inteligent, dotat cu cu tehnologia Bluetooth si radio FM. Fisierele player-ului se pot accesa rapid si usor cu ajutorul butoanelor tactile, iar muzica preferata poate fi ascultata wireless.

   Mp4-ul dispune de o memorie interna de 8 GB care poate fi extinsa pana la 64 GB prin intermediul unui card microSD astfel incat sa aveti un spatiu de stocare cat mai mare. Redarea muzicii dureaza pana la 20 ore, redarea functiei radio pana la 8 ore, iar ecranul este de tip LCD. Produsul are posibilitatea de navigare prin foldere, atit in memoria interna, cit si pe cardul de memorie atasat, dar si posibilitatea de redare in modurile ”repeat” si ”shuffle”.

player-mp4-energy-sistem-s426461-2

Va recomandam si alte modele de MP3 si MP4 playere la super preturi:

- MP3 Player Wink Light, 4GB, casti, Rosu;

- MP3 Player Portabil Philips EXP2546, Blue;

- MP4 player SONY NW-WM1AB, 128 GB, Hi-Res, Bluetooth, NFC, Wi-Fi, Negru.

Robinet Electric Digital DELIMANO INSTANT WATER de la eMAG
Sanie Metalica cu Spatar de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)