Produse la reduceri
28-11-2017

Plotter Canon imagePROGRAF iPF670 de la eMAG

Postat de: admin

   Un plotter va poate ajuta sa imprimati la o calitate deosebita si intr-un mod foarte simplu, postere sau schite pe care nu puteti sa le scoateti la o imprimanta normala de mici dimensiuni, de aceea va recomandam plotter Canon imagePROGRAF iPF670 de la eMAG, acum la un super pret.

    Obtineti rezultate mai clare si mai bine definite pentru CAD/GIS si postere cu noua cerneala magenta cu acesta imprimanta de 24″ de mare viteza. Are un sistem de 5 culori Lucia, iar cu ajutorul noii culori magenta veti obtine culori minunate pe plansele dumneavoastra. Rezervoare de cerneala au 130 ml si se pot schimba foarte usor chiar si in timpul imprimarii. Atunci cand imprimati documinete tip ciorna, puteti folosi modul economic pentru a face economie de cerneala si de asemenea trebuie sa stiti ca puteti scoate o coala A1 in regom ciorna in doar 28 de secunde.

plotter-canon-imageprograf-ipf670

Va recomandam si alte modele de plottere la super preturi:

- Plotter HP Designjet T520 ePrinter, 914 mm, Wi-Fi;

- Plotter Canon imagePROGRAF iPF670, 24 inch, A1, Retea;

- Imprimanta TrueVIS VG-640.

Dormitor Stiletto de la eMAG
Drona IDrone DM009 Camera 2Mp de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)