Produse la reduceri
03-07-2017

Plotter HP Designjet T520 ePrinter de la Emag

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei imprimante de format mare, va recomandam plotterul HP Designjet T520 ePrinter de la Emag, cu ajutorul caruia veti reusi sa obtineti rezultate profesionale si rapide. Puteti obtine imprimate de pana la 2400 dpi, iar cernelurile HP vor asigura culori bogate, linii precise si detalii fine mai ales daca folositi suporturi de imprimare HP. Puteti prelucra fisiere complexe la viteze mari, de exemplu: obtineti o imprimare D/A1 in 35 de secunde, datorita memoriei RAM de 1 GB si tehnologiei HP-GL/2.

   Imprimati designuri arhitecturale, harti, fotografii si prezentari la cea mai buna calitate. Puteti printa wireless de pe laptop, telefon sau tableta cu iOS sau Android, iar cu ajutorul HP Designjet T520 ePrinter puteti printa chiar si direct din email. Pentru rezultate foarte bune, pentru a obtine linii clare si precise, va recomandam sa folositi doar cartusele HP originale recomandate pentru acest plotter.

plotter-hp-designjet-t520-eprinter-2

Va recomandam si alte modele de plottere la super preturi:

- Plotter Canon imagePROGRAF iPF670, 24 inch, A1, Retea;

- Plotter HP Designjet T120 ePrinter, 610 mm, Retea, Wireless;

- Plotter EPSON Stylus Pro 4900.

Aparat Ultrasonic Performant M234 de la eMAG
Bratara fitness Xiaomi Mi Band Fitness Monitor de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)