Produse la reduceri
09-02-2017

Pompa san Nanny Electrica 2 in 1 de la eMAG

Postat de: admin

   O pompa de san este extrem de utila pentru o poaspata mamica si pentru puiul ei. Pompa de san electrica Nanny 2 in 1 este un produs excelent, simplu de folosit si are un pret accesibil. Pompa este electrica, are culoare alba si asigura un sistem inchis, astfel incat laptele sa ajunga in conditii igienice direct in biberon. Aceasta pompa este dotată cu o pompa vacuum, un clopot pentru san cu suport din plastic, manual de instructiuni, biberon si adaptor la curent.
   La pompa de vacuum al aparatului se poate monta un tub special de extragere pentru aspiratie nazala atunci cand bebelusul are nevoie. Pentru a putea fi folosita rapid si in siguranta, pompa are mai multe tuburi de silicon: unul scurt de 450 mm, unul lung de 550 mm, unul cu tub de plastic cu orificiu de 100 mm.
In total, pompa este prevazuta cu 11 piese, menite sa va ajute sa extrageti laptele ramas deoarece acesta poate cauza inflamatie si in final scaderea lactatiei.  Procesul de extragere a laptelui ramas se face fara durere, fara a rani sanul si fara nici un fel de risc pentru mama. Un astfel de aparat este necesar si sustine alaptarea naturala, ajutand atat mamicile cat si bebelusii.

Pompa san Nanny 2

Va recomandam si alte modele de pompe san la cele mai bune preturi:

- Pompa de san manuala Mappy GLP-11;

- Pompa de san electrica dubla Spectra, 9+;

- Pompa electrica pentru san Primii Pasi R0922.

Aparat fitness Mediashop 2162 AB Generator de la eMAG
Aspirator cu sac Bosch BGL2B132 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)