Produse la reduceri
06-04-2017

Prajitor de paine Star-Light TD-G750 de la eMAG

Postat de: admin

   Un mic dejun echilibrat si delicios ne poate oferi energia necesara pentru o zi intrega, iar in cadrul fiecarui mic dejun putem include si cateva felii de paine prajita. Va recomandam prajitorul de paine Star-Light TD-G750 de la eMAG, un aparat care va ajuta sa obtineti felii de paine mai prajite sau mai putin prajite, avand control asupra gradului de rumenire cu cele 6 trepte de control.

   Daca aveti impresia ca feliile de paine se rumenesc prea tare, puteti sa intrerupeti procesul de rumenire cu ajutorul butonului Cancel. Acest prajitor vine si cu functiile de dezghetare sau reincalzire, utile pentru persoane care obisnuiesc ca tina painea la rece si cu ajutorul acestor functii pot sa aduca painea la stadiul perfect. Puteti sa extrageti feliile de paine fara sa va frigeti, cu ajutorul butonului lateral care va ajuta sa indepartati feliile de paine de partea metalica fierbinte si puteti sa curatati foarte usor aparatul cu ajutorul tavitei pentru firimituri.

Prajitor de paine Star-Light TD-G750

Va recomandam si alte modele de prajitoare de paine la super preturi:

- Prajitor de paine Bosch TAT3A014, 980 W, 2 felii, Rosu;

- Prajitor de paine Philips HD2628, 950 W, 2 felii, Inox;

- Prajitor de paine Tefal Dialog TT356110, 850 W, 2 felii, Inox/Negru.

Gratar electric Star-Light A-1650W de la eMAG
Scanner portabil Iris IRIScan Book 3 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)