Produse la reduceri
15-12-2017

Rama foto digitala Serioux SmartArt 882MLED de la eMAG

Postat de: admin

   Amintirile cele mai dragi merita pastrate, iar pozele sunt primele care ne binedispun. O rama foto digitala este un gadget tot mai utilizat si extrem de practic, iar Serioux SmartArt 882MLED este de foarte buna calitate. Rama permite afisarea ceasului, a calendarului si a imaginilor, dar dispune si de functii precum copiere si stergere.

   Aceasta suporta vizualizarea in modul thumbnail si accepta carduri de memorie de genul: SD /MMC/SDHC/MS6. Pachetul pe care il achizitionati contine: rama foto, manual de utilizare, adaptor AC/DC, telecomanda. Suportul audio este Mp3 & WMA, iar cel video: MPEG1, MPEG2, MPEG4 (Divx4.0,Divx5.0, Xvid) si AVI. Rama este dotata cu mai multe moduri de afisare a imaginilor: succesiune de imagini, previzionare, marire, rotire. In momentul folosirii puteti ajusta luminozitatea, contrastul si saturatia si se pot alege mai multe viteze de succedare si tipuri de tranzitie.

rama-foto-digitala-serioux-smartart-882mled

Va recomandam si alte modele de rame foto digitale la super preturi:

- Rama foto digitala Hama Premium, 9.7″, Negru;

- Hama Rama foto digitala 7SLB slim 7″;

- Rama foto Pane multi op nickel Umbra.

Irigator bucal Dr. Mayer WT3100 de la eMAG
Fierastrau electric cu lant Steinhaus PRO-ECS20 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)