Produse la reduceri
08-01-2018

Range Extender Wireless TP-Link TL-WA820RE de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand folositi internet wireless sau aveti dispozitive mai multe in casa care folosesc acesta tehnologie si doriti sa aveti un semnal cat mai bun, puteti apela la un range extender wireless, de aceea noi va recomandam range extender wireless TP-Link TL-WA820RE de la eMAG, acum la un super pret.

   Desi nu este mai mare decat un stick USB, TL-WA820RE are un design compact si imbunatateste semnalul wireless, oferindu-va viteze de pana la 300Mbps pentru toate dispozitivele mobile. Este dotat cu 2 antene externe care ofera stabilitate si un semnal mai puternic si are avantajul ca se poate alimenta din orice dispozitiv cu port USB. Este dotat un semnal luminos care iti va indica in ce loc al casei vei obtine cel mai bun semnal.

导图画板

Va recomandam si alte modele de acces point-uri la super preturi:

- Range Extender Wireless Tenda A9, N 300 Mbps;

- Range Extende Wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WA855RE;

- Access point Ubiquiti UniFi AC-Outdoor, 2xWAN Gigabit, AC1750 (1300/450Mbps), 3×3 MIMO, kit montare tavan/perete inclus.

Joc Darts electronic cu afisaj LED de la eMAG
Orga electronica XY-332 61 clape de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)