Produse la reduceri
17-11-2017

Rasnita Minimoka GR 0203 de la eMAG

Postat de: admin

   O cafea aromata si tare, reprezinta startul perfect din fiecare zi, iar pentru a o obtine trebuie sa aveti in bucatarie cea mai buna aparatura. Rasnita Minimoka GR 0203 este o inovatie in domeniu pentru calitatea ei si pentru functiile sale. Pentru a nu afecta proprietatile cafelei, rasnita are o viteza lenta de macinare si este dotata cu o incalzire redusa in timpul rasnirii. Puterea este de 200W, capacitatea este de 500 gr boabe cafea si turatia motorului este de 700 rpm.

   Rasnita este prevazuta cu un reglaj micrometric al gradului de macinare a boabelor oferind posibilitatea prepararii diferitelor tipuri de bauturi pe baza de cafea. Operarea este de tip instant prin apasarea cu port-filtrul a butonului PULS, iar utilizarea rasnitei este deosebit de facila. Dimensiunile sunt: 37×18.5×29.5cm, in timp ce motorul este dotat cu un magnet permanent si reductor. Cutitele sunt plane, confectionate din otel calit cu o 49 mm, iar corpul compact este din inox de calitate.

rasnita-minimoka-gr-0203

Va recomandam si alte modele de rasnite la super preturi:

- Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W, 50 g, Inox;

- Rasnita pentru cafea, condimente si diferite sortimente de nuci ST-CM 1033,;

- Rasnita manuala de cafea Hario Skerton, Negru.

Televizor LED Smart LG 43UJ620V 108 cm 4K Ultra HD de la eMAG
Set de manichiura si pedichiura Laica PC3004 cu iluminare LED si cutie de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)