Produse la reduceri
21-10-2017

Robinet Electric Digital DELIMANO INSTANT WATER de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei solutii de incalzit apa pentru chiuveta din bucatarie, din garaj sau de la casa de la tara si nu doriti sa apelati la un boiler si o instalatie alaturata acestuia, va recomandam robinetul Electric Digital DELIMANO INSTANT WATER de la eMAG, acum la un super pret.

   Acest robinet reprezinta o solutie rapida de incalzire a apei, se monteaza foarte usor si ofera de asemenea un desing placut bucatariei dumneavoastra. Apa fierbinte se poate obtine in doar cateva secunde cu o temperatura de pana la 60 de grade Celsius, puteti obtine pana la 2 litri de apa calda pe minut. Apa trece direct prin robinet si se si incalzeste, avand astfel o limpezime foarte buna si poate fi folosita cu incredere si la ceai, supa sau cafea. De asemenea consumul de energie electrica este unul foarte redus.

robinet-electric-digital-delimano-instant-water-2

Va recomandam si alte modele de baterii sanitare la super preturi:

- Baterie bucatarie dus flexibil, 2 jeturi, Zilan-Inox, ZLN0382;

- Set complet baterii baie Grohe BauEdge set dus bara-GRO112927;

- Baterie cada si dus SICURACQUA ANCONA monocomanda, finisaj cromat.

Suport TV Plat/Curbat de perete Barkan 3420.B reglabil 29"-56" 30 Kg Negru de la eMAG
Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)