Produse la reduceri
18-03-2017

Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 de la eMAG

Postat de: admin

   Doriti sa aspirati si in acelasi timp sa faceti si alte treburi prin casa sau sa petreceti timp alaturi de familie? Acum este posibil cu ajutorul robotilor de aspirare, iar noi va recomandam robotul de aspirare Dirt Devil Spider M607 de la eMAG, un robot pe care il puteti porni si lasa prin casa si el isi face treaba in ritmul lui. Acest aparat curata atat zonele deschide, cat si marginile de langa perete si colturi.

   Este recomandat a fi folosit pe pardoseli, gresie si mochete sau covoare cu fir scurt, timpul de incarcare este 4 ore si are o autonomie de 60 de minute. Datorita faptului ca nu are o inaltime foarte mare, Dirt Devil Spider M607 poate intra cu usurinta si sub mobilier. Recipientul de praf poate fi golit foarte usor, iar filtrul lavabil asigura o performanta de durata in curatarea suprafetelor.

Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 2

Va recomandam si alte modele de roboti de aspirare la super preturi:

- Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01, 0.4 l, 3 trepte, Negru;

- Robot de aspirare Dirt Devil M608, 18 W, 0.3 l, Autonomie 60 min, 3 programe, Negru;

- Aspirator robot Taurus STRIKER MINI. 14,4 V. Compact. Diametru 23.5 cm.Inaltime 7 cm. Aspirare si stergere cu laveta a pardoselilor, autonomie 75 min, timp de reancarcare 4 ore, Rosu.

Storcator de citrice Star-Light CJ-100W de la eMAG
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint FMSG 623B de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)