Produse la reduceri
25-08-2017

Ruj lichid L’Oreal Paris Infaillile Lip Paint 209 Nude on Fleek de la eMAG

Postat de: admin

   Orice machiaj nu poate fi complet fara un ruj de cea mai buna calitate care sa sublinieze frumusetea. In trend se afla rujul lichid L’Oreal Paris Infaillile Lip Paint 209 Nude on Fleek, prezent intr-o cantitate de 8 ml. Rujul este creat cu ajutorul unor pigmenti super incarcati pentru a otine cea mai opaca si vibranta culoare. Produsul este prevazut cu un aplicator IN-CONTROL™ pentru o aplicare usoara si precisa indiferent de timpul acordat machiajului. Baza rujului este una lichida, catifelata pentru o formula rezistenta si pentru o textura deosebita.
   Orice femeie care se respecta trebuie sa achizitioneze un astfel de produs profesionist, care imbogateste orice trusa de make-up. Rezistenta la transfer este una sporita, culoarea nu isi pierde din intensitate si pretul este unul accesibil. Pentru o utilizare usoara si precisa, folositi aplicatorul cu varf ascutit, cu care aplicati rujul incepand de la arcul lui Cupidon catre coltul interior al buzelor.

ruj-lichid-loreal-paris-infaillile-lip-paint-209-nude-on-fleek-2

Va recomandam si alte produse de make-up buze la super preturi:

- Ruj lichid rezistent la transfer L’Oreal Paris Infaillible Long Lasting 110 Timeless Rose, 26 gr;

- Ruj Miss Sporty Perfect Colour 058 Malaga;

- Creion de buze Automatic Miss Sporty Mini Me 40 Plum Tart.

Robot de bucatarie Moulinex Masterchef 8000 FP662 de la eMAG
Canapea extensibila 3 locuri Viorica maro deschis de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)