Produse la reduceri
03-08-2017

Saltea DuoFlex 14+2 Memory foam Hi-Tech ortopedica 160×200 cm de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unul saltele cu spuma cu memorie pentru a avea parte de un somn odihnitor si o relaxare completa a organismului, va recomandam salteaua DuoFlex 14+2 Memory foam Hi-Tech ortopedica 160×200 cm de la eMAG. O saltea ortopedina si anatomica care este proiectata special pentru a mentine coloana vertebrala intr-o pozitie optima si pentru a ajuta la relaxarea muschilor.

   Aceasta saltea este realizata din materiale atent alese si este alcatuita din doua straturi: o suprafata rigida din spuma poliuretanica elastica de 14 cm si un strat moale de spuma vascoelastica memory de 2 cm pentru un confort sporit. Acoperita cu o husa confectionata din tricot tratata anti-alergic, husa care de asemenea regleaza temperatura corpului, nu permite alunecarea cearceafurilor si are proprietati antistatice. DuoFlex 14+2 Memory foam Hi-Tech are un nivel de fermitate mediu si sustine o greutate maxima/persoana de 120 kg.

saltea-duoflex-142-memory-foam-hi-tech-ortopedica-160x200-cm-2

Va recomandam si alte modele de saltele cu spuma cu memorie la super preturi:

- Saltea DuoFlex, 14+2, Memory foam Hi-Tech, ortopedica, 140×200 cm;

- Saltea Pocket Memory Aquagel AirFresh 7 zone Confort Previ, 160 x 200 cm;

- Saltea TrioFlex, 13+3+2, Structura complexa de poliuretan, Memory foam Hi-Tech, ortopedica, 160×200 cm.

Pilota bebelusi Green Future Feeling Kids de la eMAG
Set trolere 5 bucati Master Penta de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)