Produse la reduceri
26-03-2017

Saltea Eco Fresh, 5 Zone de confort, ortopedica, anatomica de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei saltele ortopedice din spuma poliuretanica, care sa va ofere un somn linistit si o pozitie corecta a corpului in timpul somnului, va recomandam salteaua Eco Fresh cu 5 Zone de confort, ortopedica, anatomica de la eMAG. Aceasta saltea are o grosime de 16 cm si 5 zone de confort care produc un efect de micromasaj, preluand presiunea corpului proportional cu distributia greutatii pe intreaga suprafata a saltelei.

   Are o consistenta hipoalergenica si este creata dupa o tehnologie speciala care amelioreaza durerile de spate, imbunatateste ventilatia in timpul somnului si mentine un mediu uscat si lipsit de acarieni. Acesta saltea este imbracata cu o husa matlasata dintr-un material textil anti-alergenic tratat cu extract de Aloe Vera. Atunci cand primiti salteaua, este obligatoriu sa respectati instructiunile de utilizare la despachetare.

Saltea Eco Fresh 5 Zone de confort ortopedica anatomica 2

Va recomandam si alte modele de saltele la super preturi:

- Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 140×200 cm, structura profilata cu efect de micro-masaj;

- Saltea Previ Novo 14+5, Memory Aquagel AirFresh, 160×200 cm;

- Saltea DuoFlex, 14+2, Memory foam Hi-Tech, ortopedica, 160×200 cm.

Statie radio CB portabila Midland Alan 42 de la eMAG
Carucior Mappy 2 in 1 FastFolding DL Rosu de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Libertatea de depresie – Radu Paraschivescu (recomandare) Aurul pisicii – Ioana Parvulescu (recomandare) Ochii Monei – Thomas Schlesser (recomandare) Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare)