Produse la reduceri
18-07-2017

Saltea Medisana MM825 pentru masaj de la eMAG

Postat de: admin

   Daca aveti dureri de spate sau pur si simplu doriti sa va relaxati printr-un masaj acasa la dumneavoastra, va recomandam salteaua Medisana MM825 pentru masaj de la eMAG care va ofera un masaj cu vibratii confortabil la nivelul intregului corp. Salteaua are o lungime de 180 cm, 62 cm latime si 10 cm grosime, are o putere de 14.4W si este actionata cu ajutorul unei telecomenzi.

   Puteti selecta una dintre cele 4 zone de masaj disponibile: partea superioara a spatelui, partea inferioara a spatelui, coapse si gambe. Fiecare zona are 2 trepte de intensitate si 5 programe de masaj. Functia suplimentara de caldura, face acesta saltea extrem de eficienta si utila. Puteti amplasa acesta saltea pe canapea, pe patul dumneavoastra sau chiar pe jos si este necesar sa stiti ca acesta se opreste automat la fiecare 15 minute.

saltea-medisana-mm825-pentru-masaj-2

Va recomandam si alte modele de aparate de masaj la super preturi:

- Aparat masaj anticelulitic M240N, Medicura;

- Aparat de masaj WAHL Deluxe Wand Massager, 35 cm, Gat flexibil, 2 Viteze, 3 Accesorii, Gri;

- Aparat de masaj Medisana FS 885 pentru picioare, Alb/Gri.

Hidrofor Technik TK8-44/19H de la eMAG
Aparat de curatat cu abur Philips FC7028/01 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)