Produse la reduceri
02-02-2017

Saltea ortopedica Green Future Red Line de la eMAG

Postat de: admin

   Ca sa veti un somn sanatos si odihnitor este nevoie de o saltea precum salteaua ortopedica Green Future Red Line. Salteaua este fabricata din spuma poliuretanica elastica si are fete cu fermitati diferite pentru a va putea bucura de un adevarat rasfat in timpul somnului. Salteaua este dotata cu fermoar, pentru a se putea spala la 40 grade Celsius si cu mesa 3D pentru o aerisire corespunzatoare. Dimensiunile saltelei sunt de 140×200 cm si prezinta 5 zone de confort pentru un somn excelent.
   Fata 1 este din spuma poliuretanica profilata cu efect de micromasaj, ce amelioreaza durerile de spate in timpul somnului, imbunatateste ventilatia in timpul somnului si mentine un mediu uscat si lipsit de acarieni.
   Fata 2 este prevazuta cu un strat generous de 2.5 cm de Spuma Memory HD pentru ameliorarea punctelor de presiune si relaxarea muschilor in timpul odihnei.
   Materialul din care este confectionata are efect anti-alunecare, nu se scamoseaza si nu se deterioreaza in timp. Greutatea maxima recomandata este 100 kg/ persoana si este de preferabil evitarea depozitarii in spatii umede, nearisite.

Saltea ortopedica Green Future Red Line 2

Va recomandam si alte modele de saltele la super preturi:

- Saltea superortopedica GREEN FUTURE Viva 160×200 cm, structura profilata cu efect de micro-masaj;

- Saltea Previ Novo 14+5, Memory Aquagel AirFresh, 160×200 cm;

- Saltea TrioFlex, 13+3+2, Structura complexa de poliuretan, Memory foam Hi-Tech, ortopedica, 140×200 cm.

Epilator Philips Lumea IPL SC2005/00 de la eMAG
Banda de alergat electrica Energy FitT2000d de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)