Produse la reduceri
22-06-2018

Scara aluminiu 3 tronsoane 3×11 trepte profesionala de la eMAG

Postat de: admin

   O scara de aluminiu cu mai multe tronsoane va poate ajuta atunci cand aveti de ajuns la inaltimi destul de mari, fie ca e in cazul unor lucrari de constructii sau pentru a culege fructe din copaci, de aceea noi va recomandam scara aluminiu 3 tronsoane 3×11 trepte profesionala de la eMAG, acum la un super pret.

    Acesta scara este formata din 3 tronsoane, fiecare tronson fiind prevazut cu 11 trepte si de asemenea la partea de jos sunt prevazute cu stabilizatoare care au la capete mansoane de plastic/cauciuc care nu permit alunecarea scarii. La partea din mijloc a sacrii sunt montate chingi din poliester care permit deschiderea scarii numai cat permita cursa balamalei. Atunci cand scara este deschisa in forma de Y invers are o inaltime de 4.51 m, iar atunci cand este extinsa total are 7.36 m si de asemenea latimea acesteia este de 47 de cm.

 scara-aluminiu-3-tronsoane-3x11-trepte-profesionala

Va recomandam si alte modele de scari de lucru la super preturi:

- Scara aluminiu 3 tronsoane 3×7 trepte Eco, lungime 4.23 m;

- Scara Multifunctionala din Aluminiu articulata 4×3 trepte, 14 trepte, profesionala;

- Scara universala cu 3 tronsoane Alverosal 15 trepte, Forte 11.20 m.

Bicicleta spinning Kondition BSP-8700 de la eMAG
Ceas smartwatch Xiaomi Amazfit Bip Gri de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)