Produse la reduceri
19-03-2017

Scaun auto 2Drive SAG-15 9-36 Kg de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand luati un copil cu dumneavoastra in masina, siguranta acestuia e mai presus de orice, de aceea un scaun auto pentru copii este ideal in aceste cazuri. Va recomandam scaunul auto 2Drive SAG-15, interval greutate 9-36 Kg de la eMAG, un scaun care se poate folosi pentru copii de la 9 luni pana la 12 ani. Instalarea si fixarea se face foarte usor prin fixarea centurilor in 3 puncte.

   Acest scaun respecta toate standardele in materie de scaune auto, se poate ajusta in 3 pozitii in functie de varsta copilului, are un sistem de prindere in 5 puncte si ajustare a hamurilor prin sistemul “One Pull”. Lateralele ergonomice asigura o protectie suplimentare, materialul din care este confectionat este de cea mai buna calitate si nu lasa sa se acumuleze umezeala.

Scaun auto 2Drive SAG-15

Va recomandam si alte modele de scaune auto la super preturi:

- Scaun auto ISOFIX 2Drive SAG-24S, 9 – 36 Kg;

- Scaun Auto Mappy SAM-15, 9 – 36 KG, Negru;

- Scaun auto Bertoni-Lorelli Jupiter SPS 0-25 kg 2016 Red.

 

 

Ceas cronograf argintiu cu maro Howard Pepe Jeans London R2353111002 pentru barbati de la eMAG
Apa de Toaleta Guess Night Barbati 100ml de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)