Produse la reduceri
11-05-2018

Scaun auto ieftin Graco Milestone 0-36kg Extreme Black de la eMAG

Postat de: admin

    Atunci cand luati cu voi in masina un copil, trebuie sa ii oferiti siguranta si confort, lucru stipulat si in lege si de aceea veti avea cu siguranta nevoie de un scaun auto ieftin, iar noi va recomandam scaunul auto Graco Milestone 0-36kg Extreme Black de la eMAG, acum la un super pret.

     Acest scaun auto este destinat copiilor cu greutate intre 0 si 36 de kg si este ideal pentru ca poate fi folosit o perioada lunga de timp, deoarece permite tranzitia simpla de la un scaun auto de grupa 0-1 (0-13 kg) ce se monteaza cu spatele la sensul de mers la un scaun de grupa 2-3 (15-36 kg) ce se monteaza cu fata catre sensul de mers. Ofera confort sporit copilului dumneavoastra chiar si atunci cand mergeti la drum lung, datorita posibilitatii de inclinare in 4 puncte si 10 pozitii de ajustare a tetierei, iar siguranta este asigurata de centura cu fixare in 5 puncte.

scaun-auto-graco-milestone-0-36kg-extreme-black-2

 Va recomandam si alte modele de scaune auto copii la super preturi:

- Scaun auto Kinderkraft Comfort UP, 9 kg-36kg, Bleumarin;

- Scaun auto Wunderkid Reclining 0-25 kg, Mov;

- Scaun Auto pentru Copii Zero.1 Elite R129 Racing Red.

Bucatarie copii ieftina M-Toys cu 32 de accesorii lumini si sunet de la eMAG
Gratar carbuni ieftin Kring cu roti suprafata cromata de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)