Produse la reduceri
22-02-2018

Scaun auto Mos Martin cu Isofix Black Crocodile 0 36 kg de la eMAG

Postat de: admin

    Atunci cand luati cu dumneavoastra copilul in masina, pe langa obligativitatea legala de a avea un scaun auto montat, trebuie sa luati in calcul si siguranta si confortul acestuia, de aceea va recomandam scaunul auto Mos Martin cu Isofix Black Crocodile 0 36 kg de la eMAG, acum la un super pret.

   Acest scaun este destinat grupelor de copii 0, 1, 2 si 3 cu o greutate intre 0 si 36 de kg. Scaunul se monteaza cu spatele la sensul de mers in cazul grupei zero (copii cu greutatea 0-13 kg si varsta 0-15 luni), insa trebuie sa aveti grija sa nu montati scaunul pe un scaun care airbag-ul activat. Pentru restul grupelor, scaunul se va monta cu fata la sensul de mers, prinderea se face cu un sistem Isofix, iar centura de siguranta a scaunului este in 5 puncte si se poate regla pe 3 pozitii in functie de inaltimea copilului. Spatarul se ajusteaza in 4 pozitii si impreuna cu materiale folosite vor oferi confort si siguranta.

scaun-auto-mos-martin-cu-isofix-black-crocodile-0-36-kg-2

Va recomandam si alte modele de scaune auto copii la super preturi:

- Scaun auto Kinderkraft Comfort UP, 9 kg-36kg, Bleumarin;

- Cos auto Juju Baby Boo, 0 – 13 kg, Negru/Rosu;

- Scaun auto cu Isofix Rearfacing Recaro Zero 1 Elite, 0-18 kg, Performance Black.

 

Betoniera Pezal PBZ-220B 220 L 1050 W 230 V de la eMAG
Aragaz Beko FSE62134DCR Mixt 4 arzatoare gaz de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare) La inaltime – Liz Tomforde (recomandare) Tatuatorul de la Auschwitz – Heather Morris (recomandare)