Produse la reduceri
08-02-2017

Scaun de birou ergonomic Kring Bokai de la eMAG

Postat de: admin

   Daca iti petreci multe ore in fata calculatorului trebuie sa stii ca o pozitie corecta este foarte importanta. Pentru sanatatea dvs si pentru o postura corecta va recomadam scaunul de birou ergonomic Kring Bokai. Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Acesta este confectionat din piele ecologica de buna calitate, are o structura metalica si are un spatar inalt si confortabil.
   Este un scaun mobil, asigura prestanta si o pozitie relaxanta, iar designul elegant il face potrvit in orice birou. Bratele de sprijin sunt solide si robuste si confera siguranta necesara indiferent de numarul orelor petrecute la birou. Dimensiunile scaunului sunt de 69,5 cm x 64 cm x 112-122 cm si suporta o greutate de 120 de kg. Datorita acestui scaun poti avea pozitia corecta: trunchiul si gatul in linie verticala, coapsele orizontale, iar picioarele inferioare verticale.

Scaun de birou ergonomic Kring Bokai 2

Va recomandam si alte modele de scaune de birou la super preturi:

- Scaun de birou ergonomic Kring Uno, Mesh, Negru;

- Scaun de birou Kring Edison, PU;

- Scaun de birou ergonomic Kring Bokai, Coffee.

Camera Web Trust de la eMAG
Aparat de ras Philips S5110/06 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)