Produse la reduceri
26-05-2018

Scooter electric Red Flames roti 10 inch Pneumatice de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui scooter electric cu ajutorul caruia sa va deplasati dintr-un punct in altul sau sa executati diverse trucuri si sa va surprindeti prietenii, va recomandam scooter-ul electric Red Flames roti 10 inch Pneumatice de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest scooter este dotat cu 2 motoare de 500W care va vor oferi o viteza superioara de pana la 20 km/h. Este destinat persoanelor cu greutate de pana la 120 kg si se recomanda de asemenea o greutate minima de 25 de kg, unghiul de urcare fiind de 20 de grade. Giroscoapele digitale calculeaza in permanenta centrul de greutate al utilizatorului, iar senzorii raspund mai rapid la comenzi, cele 3 placi de baza asigurand o functionalitate mai buna. Capacitatea bateriei este de 4400 mAh si se incarca in maxim 2 ore.

scooter-electric-red-flames-roti-10-inch-pneumatice-2

Va recomandam si alte modele de vehicule electrice la super preturi:

- Scuter Electric FreeWheel F1, roti 6.5 inch, autonomie 20 km, viteza 12km/h;

- Trotineta electrica adulti Razor E300 Gri;

- Barca electrica, Quadrofoil Q2S , autonimie 80km, Baterie 5.2 kWh , motor QE 5,5 kW.

Aparat de Sudura - Invertor ieftin NVP MMA 309DM de la eMAG
Bicicleta fitness orizontala ieftina Sporter volanta 4.5 Kg de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)