Produse la reduceri
27-08-2017

Scutece chilotel Pampers Pants 6 15+ kg 44 buc de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand bebelusul dumneavoastra creste si devine mai activ, fiindu-va tot mai greu sa il schimbati, este timpul sa treceti la scutece Pampers Pants, iar noi va recomandam scutecele chilotel Pampers Pants 6 15+ kg 44 buc de la eMAG, acum la un raport foarte bun calitate/pret.

   Aceste scutece sunt foarte usor de pus, se trag pur si simplu in sus, dar in acelasi timp foarte usor de scos, se rup lateralele si gata! De asemenea scutecul este prevazut cu o banda cu ajutorul careia se poate strange atunci cand este murdar si trebuie aruncat. Pampers Pants asigura protectie de pana la 12 ore impotriva umezeliim iar banda elastica in jurul taliei si a picioruselor se adapteaza la miscarile bebelusului, pentru o ajustare perfecta. Cele 3 canale absorbante ajuta la distribuirea uniforma a umezelii si la retinerea ei pentru pana la 12 ore.

scutece-chilotel-pampers-pants-6-15-kg-44-buc-2

Va recomandam si alte modele de scutece si chilotei la super preturi:

- Scutece Pampers Active Baby BOX 5, 11-18kg, 150 buc;

- Scutece Pufies Baby Art 5 junior Maxi Pack, 50 buc;

- Scutece-chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers 3-4, 7-15 Kg, 12 buc.

 

Set gratar de jucarie M-Toys cu accesorii de la eMAG
Fierastrau vertical Bosch Professional GST 8000 E de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)