Produse la reduceri
09-05-2018

Scutece ieftine nou nascuti Huggies Elite Soft 1 2-5 kg 164 buc de la eMAG

Postat de: admin

   Sanatatea si confortul copilului dumneavoastra trebuie sa reprezinte o prioritate inca din primele zile de viata, iar scutecele pe care le folositi pot sa faca de multe ori diferenta in aceste privinte, de aceea noi va recomandam scutece nou nascuti Huggies Elite Soft 1 2-5 kg 164 buc de la eMAG, acum la un super pret.

    Huggies Elite Soft sunt mult mai delicate atat la interior, cat si la exterior, fata de anterioarele scutece Huggies. Aceste scutece se pot folosi pentru nou-nascuti pana la greutatea de 5 kilograme, sunt prevazute cu pernute moi care absorb scaunul lichid si umiditatea in cateva secunde si un buzunar interior care ajuta la prevenirea scurgerilor. Materialele cu micropori ajuta pielea sa respire, banda de talie este super elastica si se poate prinde in orice punct, iar indicatorul de umiditate isi schimba culoarea atunci cand scutecul este umed.

scutece-huggies-elite-soft-1-2-5-kg-164-buc

Va recomandam si alte modele de scutece si chilotei la super preturi:

- Scutece Pampers Premium Care Mega Box 3 Midi, 5-9kg, 120 buc;

- Scutece Pufies Baby Art & Dry 4 Maxi Monthly Box, 7-14 kg, 180 buc;

- Scutece-chilotel pentru apa Huggies Little Swimmers.

Masina ieftina GT3 Transformer cu Telecomanda 1:14 2.4GHz RTR de la eMAG
Masina de taiat gresie faianta granit Matrix SSCM 1200-920 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)