Produse la reduceri
26-08-2017

Scutece incontinenta tip chilot pentru adulti TENA Pants Normal de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unor scutece tip chilot pentru adulti care sa va ajute sa aveti grija mai bine de cei dragi, va recomandam scutece incontinenta tip chilot pentru adulti TENA Pants Normal de la eMAG, acum la un raport calitate/pret foarte bun.

   Un scutec de unica folosinta, acum mai subtire, dar la fel de eficient si de comod, se aplica si se scoate foarte usor si de asemenea este foarte confortabil si se aseaza foarte bine pe piele. Aceste scutece sunt prevazute cu o tehnologie care neutralizeaza mirosul neplacut de amoniac si mentine o stare de prospetime si de asemenea nu este nevoie sa desfaceti scutecul pentru a vedea daca acesta este umed, deoarece acesta este prevazut cu un indicator de umezeala la exterior. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta scurgerilor nedorite, deoarece aceste scutece sunt prevazute cu sisteme performante in asemenea situatii, lichidul ramane blocat in nucleu chiar si sub presiune, fiind tinut la distanta de piele, pentru un confort sporit.

scutece-incontinenta-tip-chilot-pentru-adulti-tena-pants-normal-2

Va recomandam si alte modele de scutece pentru adulti la super pret:

- Scutece clasice Seni Standard, L, 30 buc;

- Scutece clasice Seni Super Trio, XL, 10 buc;

- Scutece tip chilot Seni Active Medium, 30 de bucati.

 

Glob pamantesc iluminat Marco Polo 25 cm de la eMAG
Robot de bucatarie Moulinex Masterchef 8000 FP662 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)