Produse la reduceri
25-02-2017

Selfie Stick Vetter Pro Twist & Lock de la eMAG

Postat de: admin

   Moda selfie-urilor nu a trecut si cu siguranta nu va trece foarte rapid, iar un ajutor in realizarea acestui tip de fotografii il reprezinta selfie stick-ul. Daca doriti un asemenea dispozitiv, va recomandam selfie stick Vetter Pro Twist & Lock de la eMAG. Un selfie stick realizat din aluminiu anodizat foarte rezistent si maner cauciucat care asigura aderenta in manevrare.

   Acest model se poate extinde la 22 la 83 cm, deci in momentul in care este strans incape foarte usor intr-un buzunar, iar suportul de fixare se potriveste tuturor dispozitivelor cu o latime intre 52 si 72 de mm. Conexiunea se face prin Bluetooth si aveti la dispozitie si o telecomanda care este compatibila cu orice dispozitiv ce foloseste Android 4.2.2 sau IOS 6.0 sau versiuni mai recente.

Selfie Stick Vetter Pro Twist & Lock 2

Va recomandam si alte modele de selfie stick-uri la cele mai bune preturi:

- Selfie Stick A+, cu fir, 88 cm, Black;

- Monopod selfie stick bluetooth, bat foto selfie;

- Selfie Stick KitVision Splash, Roz.

Set Carolina Herrera 212 VIP Barbati de la eMAG
Ceas cu radio Blaupunkt CR12BK de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)