Produse la reduceri
28-02-2017

Serviciu de masa Kring Sarah de la eMAG

Postat de: admin

   Daca vrei sa cumperi un serviciu de masa complet, elegant si rafinat, Kring Sarah merita toti banii. Este un serviciu deosebit, pentru 6 persoane, cu multe piese utile si deosebit de frumoase cu care mesele tale vor arata foarte frumos indiferent de ocazie. Pretul este unul potrivit, materialul este un portelan superalb, iar stilul este vintage. Piesele sunt rezistente, se pot spala in masina de spalat vase fara probleme si au diferite dimensiuni.
   Forma pieselor este variata: rotunda, patrata, dreptunghiulara, modelul este unul multicolor dovedind un stil exceptional pe care invitatii tai il vor admira. Setul contine 6 farfurii intinse, 6 farfurii adanci, 6 farfurii desert, 6 boluri, 6 cani, o cremiera si o zaharnita. Pe langa acestea in acelasi set veti gasi 6 cesti de 200 ml pentru cafea cu tot cu farfurioare, 6 cesti de 100 ml pentru expresso cu farfurioare, 2 boluri de salta si 2 platouri pentru servire. Cu un design deosebit, setul va decora masa si va genera impresia de vesela exceptionala, delicata si fina.

Serviciu de masa Kring Sarah 2

Va recomandam si alte servicii de masa la super preturi:

- Serviciu de masa Ambition Valencia, 18 piese, Alb/Negru;

- Serviciu de masa Arcopal Lotus, 18 piese;

- Serviciu de masa Arcopal Daliane, 38 piese.

Kit tigara electronica Vipercig Ego W V2 de la eMAG
Combina frigorifica Indesit CAA 55 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)