Produse la reduceri
30-07-2017

Set 6 becuri LED Philips E27 13W 15000 ore lumina calda de la eMAG

Postat de: admin

   Becurile pot reprezenta o problema atunci cand nu sunt de calitate, cand se ard foarte repde sau cand nu ofera siguranta. Cu setul de 6 becuri LED Philips aceste probleme sunt eliminate si va puteti bucura de o lumina calda in orice incapere. Avand o aprindere instantanee, becurile permit o generare optima a luminii si vor genera culori vii in casa dumneavoastra.
   Datorita becurilor veti economisi energie, in comparatie cu sursele de lumina traditionale, ajutandu-va sa economisiti bani la facturile de energie si sa contribuiti la protejarea mediului. Lumina poate avea diverse temperaturi de culoare, indicate in unitati numite Kelvin (K). Aceaste becuri Philips ofera o lumina alba, calda, pentru o atmosfera intima. Tehnologia cu LED-uri integrata in aceste becuri Philips este o solutie dezvoltata in mod unic de catre Philips. Raportul pret/calitate este excelent, rezistenta este sporita, iar tehnologia Philips ofera cele mai bune rezultate.

set-6-becuri-led-philips-e27-13w-15000-ore-lumina-calda-2

Va recomandam si alte modele de becuri la super preturi:

- Bec Led Philips, forma standard, E27, 6W, 10000 ore, lumina alba calda, mat;

- Bec LED Star-Light, 12W, E27, lumina calda, 3000K;

- Set 6 becuri Lohuis A-60 ECO, 10W, 6500K.

Saltea Previ Novo 14+5 Memory Aquagel AirFresh 160×200 cm de la eMAG
Scaun auto Kota Baby Extra Safe 9-36kg de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)