Produse la reduceri
27-11-2017

Set covorase auto PETEX GERMANY MERCEDES E-class W211 2002-2008 de la eMAG

Postat de: admin

   Masina pe care o folosim zi de zi are nevoie de cea mai buna ingrijire si de accesorii dintre cele mai bune. Setul de covorase auto PETEX GERMANY MERCEDES E-class poate fi o solutie foarte buna, daca sunteti in cautare de astfel de produse.
Covorasele au o suprafata striata care impiedica alunecarea si retine apa si murdaria, avand o margine ridicata de jur imprejur.

   Produsul este realizat din materiale non toxice, fara miros, nu devine rigid la frig si isi pastreaza supletea in timpul verii. Spatele covoraselor auto prezinta crampoane conice de cauciuc care impiedica alunecarea si deplasarea acestora. Setul contine patru bucati: fata dreapta, fata stanga, spate dreapta, spate stanga. PETEX GERMANY MERCEDES este usor de curatat, respecta toate standardele in ceea ce priveste uzura, mirosul sau rezistenta. Forma specifica, urmand perfect conturul, le confera stabilitate sprijinindu-le in profilul podelei.

set-covorase-auto-petex-germany-mercedes-e-class-w211-2002-2008

Va recomandam si alte modele de covorase auto la super preturi:

- Set covorase auto universale 2Drive, din PVC negru, 4 Buc;

- Set covorase auto universale 2Drive, model bej, 4 Buc;

- Set Covorase Auto Cauciuc Automax Volkswagen Golf 5 2003-2009 Model: A9702B.

Trusa de scule Yato profesionala 108 piese de la eMAG
Perna electrica Mia HK 1014 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Libertatea de depresie – Radu Paraschivescu (recomandare) Aurul pisicii – Ioana Parvulescu (recomandare) Ochii Monei – Thomas Schlesser (recomandare) Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare)