Produse la reduceri
04-08-2017

Set fondue electric – Unold de la eMAG

Postat de: admin

   Daca doriti sa achizitionati un aparat cu care sa preparati retete delicioase, setul fondue electric Unold este o buna alegere. Acesta dispune de 2 boluri, iar baza setului poate fi utilizata si ca plita de incalzire pentru vase cu baza de 11.5 – 12 cm. Astfel, poti prepara fondue cu carne in bolul din inox si fondue din branza sau ciocolata in cel din ceramica. Controlul variabil al temperaturii asigura temperatura optima de fiecare data pentru a evita arderea alimentelor.
     Puterea este de 500 W, bol din inox are o capacitate de maxim 800 ml ulei sau supa si bolul din ceramica are maxim 600 ml branza sau ciocolata. Baza este confectionata din plastic termorezistent si elementul de incalzire cu diametrul de 11,5 cm poate fi utilizat si ca plita. Aparatul este argintiu, ocupa putin spatiu, se foloseste si se curata foarte usor. La un pret accesibil puteti avea un aparat folositor, rezistent si cu rezultate remarcabile.

set-fondue-electric-unold-2

Va recomandam si alte modele de aparate de preparat desert la super pret:

- Aparat de preparat waffles Ariete 0187, 700 W;

- Iaurtiera Oursson FE1105/RD, 1.5L, LCD, Functie fermentare, 8 recipiente ceramica, Visiniu;

- Fantana de ciocolata DomoClip DOM335, 80 W, Rosu.

Casuta Smoby My House cu masuta de la eMAG
Piscina ovala decorata imitatie de lemn 610x375x120cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)