Produse la reduceri
27-02-2018

Sistem Baby Safety cu monitorizare video si audio clear view IDL 63 de la eMAG

Postat de: admin

   Supravegherea bebelusilor sau a copiilor mai mari in camera de joaca este foarte importanta si va permite in acelasi timp sa realizati si alte lucruri si sa nu fiti nevoiti sa stati mereu in preajma lor, de aceea noi va recomandam sistemul Baby Safety cu monitorizare video si audio clear view IDL 63 de la eMAG, acum la un super pret.

     Acesta unitate are o raza de acoperire de pana la 260 de metri in spatiu deschise si pana la 50 metri in spatii inchise. Cu ajutorul acestui sistem puteti sa va supravegheati video copilul, puteti auzi ceea ce spune sau daca plange si puteti de asemenea sa raspundeti inapoi, puteti monitoriza temperatura din camera copilului si ii puteti pune unul din cele 8 cantece de leagan predefinite. Unitatea bebelusului functioneaza si in modul night-vision pana la 5 metri si nu contine baterii sau acumulator si trebuie conectata la o priza. Unitatea parintelui are un ecran LCD de 3.2″ si este portabila avand o baterie de 200mA care necesita o incarcare de pana la 4 ore.

 sistem-baby-safety-cu-monitorizare-video-si-audio-clear-view-idl-63-2

Va recomandam si alte modele de monitoare video bebelusi la super preturi:

- Videofon digital Motorola, cu Wi-Fi MBP845 Connect;

- Baby Monitor Wireless NOVOKIDS™ V88, Sistem Monitorizare Video Audio Bebelusi, Senzor Sunet VOX, Mod Nocturn NIGHT VISION Color, Functie Talk-Back, Rotire 360⁰, Monitorizare Temperatura Ambientala, Cantece de Leagan;

- Video Interfon cu ecran digital 3.5″, Molto.

Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM de la eMAG
Espressor Tchibo Cafissimo Tuttocaffè Saeco 0.7l Capsule Albastru de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)