Produse la reduceri
15-07-2017

Sistem electronic de ingrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth de la eMAG

Postat de: admin

   Unghiile sanatoase si frumoase necesita o ingrijire atenta si sporita asa ca sistemul electronic de ingrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth este un produs foarte util. Acest produs este foarte usor de folosit, are dimensiuni mici si poate fi luat peste tot. Dispozitivul reprezinta o freza electronica pentru unghii, un mod excelent de a scapa de problema ingrijirii unghiilor si a degetelor. Velvet Smooth Scholl vine insotit de 3 capete interschimbabile pentru pilit, netezit si lustruit.
   Freza Velvet Smooth functioneaza pe baza unei singure baterii standard AA pentru rezultate rapide si sigure. Unghiile dumneavoastra vor fi mai frumoase, mai sanatoase, intr-un mod natural, fara a fi nevoie de programari la salon. Raportul pret/calitate este unul foarte bun si va puteti bucura de aceasta pila oriunde si oricand. Pilirea unghiilor cu Scholl Velvet Smooth ajuta la prevenirea deteriorarii, dar puteti folosi freza si pentru netezirea colturilor si a suprafetei unghiilor cat si pentru lustruirea unghiilor.

sistem-electronic-de-ingrijire-a-unghiilor-scholl-velvet-smooth

Va recomandam si alte modele de accesorii machiaj si unghii la super preturi:

- Pila electronica Scholl Velvet Smooth Express Pedi cu Cristale de Diamant;

- Trusa pentru manichiura, 10 piese, inox mat, TM03;

- Set 18 pensule machiaj cosmetic profesional.

Suport TV de perete A+ SP44T reglabil 32″-55″ de la eMAG
Set 6 Scaune Kring Bruxelles + Masa dreptunghiulara Kring Bruxelles de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)