Produse la reduceri
04-02-2017

Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca va doriti o statie de calcat care sa va ofere cele mai bune rezultate, va recomandam Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650/80. Datorita talpii Philips T-ionicGlide de 5 stele, calcarea hainelor va fi o placere, alunecarea si rezistenta la zgarieturi sunt la superlativ. Deoarece orificiile de ventilare sunt atent proiectate, distribuirea aerului se face uniform iar cutele sunt eliminate cu usuinta. Toate hainele se pot calca rapid si fara probleme fara sa trebuiasca sa schimbati reglajul temperaturii. Matasea, casmirul, lana, poliesterul se calca exceptional chiar daca sunt materiale sensibile datorita tehnologiei PerfectCare.
   Aceasta statie de calcat a fost testata si aprobata de institute de experti pentru a va oferi cel mai bun produs din domeniu. Presiunea aburului de pana la 6.2 bari face ca aburul sa patrunda materialul si sa va usureze munca.
Sistem anti-calcar Easy De-Calc asigura o curatare eficienta si o prelungire a sistemului de calcat. Designul ergonomic permite o calcare confortabila si impiedica miscarile repetate. Cu ajutorul filtrului de abur cu atenuarea zgomotului si platformei care absoarbe sunetul veti reusi sa calcati rufele fara zgomot. Rezervorul de apa are o capacitate de 2.5 l, puterea este de 2400 W, iar timpul de incalzire este de 2 minute.

Statie de calcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650-80 2

Va recomandam si alte modele de statii de calcat la super preturi:

- Fier de calcat Tefal Aquaspeed Autoclean FV5374, Talpa Autoclean, 2400 W, 0.3 l, 40 g/min, 160 g/min, 2 m, Alb/Albastru;

- Statie de calcat Tefal Pro Express Control GV8962, Talpa Autoclean, 2400 W, 1.6 l, 430 g/min, Alb/Albastru;

- Statie de calcat Bosch TDS372817A,Talpa CeraniumGlissée, 5.5 bari, 300g/min, Functie:I-Temp, Antishine, Alb.

Aparat de tuns Philips HC7460/15 de la eMAG
Acumulator extern ASUS ZenPower de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)