Produse la reduceri
26-03-2017

Statie radio CB portabila Midland Alan 42 de la eMAG

Postat de: admin

   O statie radio este un produs folosit si dorit de multe persoane, iar statia Midland Alan 42 ofera cele mai bune rezultate. Statia este multifunctionala si vine pregatita atat pentru utilizare in autoturism cat si pentru folosire in aer liber. Acest produs este dotat cu: 2 suporti acumulatori, antena BNC, husa piele, incarcator priza, snur de protectie si se poate conecta cu adaptorul auto de antena/bricheta. Display-ul statiei este generos, iluminat albastru si afiseaza canalul, nivelul emisiei / receptiei, alaturi de o multitudine de alte functii active ale produsului.
   Statia este prevazuta cu posibilitatea schimbarii normei de lucru, are canale de 40 AM/FM si frecventa de 26.965 – 27.405 MHz. Aceasta statie poate fi utilizata cu o singura mana, are o greutate de 220 g si dimensiuni de 70x140x30 mm. Puterea de emisie este reglabila si conexiunile de microfon si casca/difuzor permit conectarea hands-free-ului cu care se poate emite direct de la lavaliera sau se poate receptiona in casca din ureche. Statia vine dotata cu functii multipe: scanare canale, Dual watch, blocare tastatura, iluminare ecran, navigare rapida intre canale, EMG, Putere high/low (4W/0.5W).

Statie radio CB portabila Midland Alan 42 2

Va recomandam si alte modele de statii radio si detectoare radar la super preturi:

- Statie radio CB Albrecht AE 6110;

- Detector de radar Cobra RAD 250;

- Statie radio CB PNI Escort HP 8024 ASQ reglabil alimentare 12V-24V si 8 WATT.

Masina de spalat vase Hotpoint LFD 11M132 OCX EU de la eMAG
Saltea Eco Fresh, 5 Zone de confort, ortopedica, anatomica de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)