Produse la reduceri
17-05-2018

Stepper fitness ieftin cu display capacitate 100kg de la eMAG

Postat de: admin

    Daca doriti sa faceti miscare si sa scapati de kilogramele in plus sau sa va mentineti o forma fizica buna si doriti sa faceti acest lucru in confortul propriului camin, va recomandam stepper-ul fitness cu display capacitate 100kg de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest model este destinat persoanelor cu o greutate maxima de 100 de kg si se poate folosi foarte usor in confortul propriei locuinte. Este prevazut cu corzi pentru a avea o stabilitate mai buna in timpul exercitiilor, functioneaza pe doua nivele: in sus sau in interior si exterior. Calculatorul arata timpul de antrenament, numarul de repetari complete, numarul de repetari pe minut si caloriile arse. Afisajul ecranului se schimba prin apasarea scurta a butonului Rosu din josul ecranului. 15 minute de antrenament pe stepper, echivaleaza cu 30 de minute de alergare.

stepper-fitness-cu-display-capacitate-100kg-2

Va recomandam si alte modele de steppere la super preturi:

- Mini stepper Kondition SS 032, computer si corzi, Negru/Verde;

- Stepper reglabil pe 3 nivele de inaltime DY-T002 Dayu Fitness;

- AMT – Adaptive Motion Trainer 813 Precor.

Fotoliu extensibil ieftin Intex 221 x 107 x 66 cm negru de la eMAG
Sifonier ieftin Salonic Wenge 200x180x50 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare) Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare)