Produse la reduceri
12-11-2017

Sterilizator PUPINEL Salon cu aer cald de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui sterilizator, la un pret foarte bun puteti achizitiopna sterilizatorul PUPINEL cu aer cald. Aparatul este necesar si obligatoriu pentru mentinerea unui grad ridicat de igiena in orice salon de infrumusetare sau de manichiura/pedichiura. Acesta este recomandat pentru sterilizarea rapida a instrumentelor de metal rezistente la temperaturi inalte: foarfece, instrumentar de manichiura sau cosmetica si multe altele.

   Aparatul are interior din inox, reglaj de temperatura si timp de sterilizare, iar ledul se stinge in momentul in care temperatura ajunge la valoarea dorita. Sterilizatorul cu aer cald se poate folosi in saloanele de infrumusetare: manichiura, pedichiura, coafura, cosmetica, masaj, saloane de tatuaj, dar si in cabinete de infrumusetare canina, cabinete veterinare dar si cabinete medicale. Volumul intern este de: 1,8 L, timerul are 120 minute reglabil si temperatura se situeaza intre: 20-200 ° C. Cu o putere de 300 W si o greutate de 4.20 kg, sterilizatorul este recomandat pentru instrumente metalice, mai putin voluminoase.

sterilizator-pupinel-salon-cu-aer-cald-2

Va recomandam si alte modele de aparate pentru manichiura-pedichiura la super pret:

- Lampa UV pentru unghii cu gel Beper 40.992, 12W, timer, Roz;

- Pila electrica pentru manichiura/pedichiura, 5 capete;

- Trusa pentru manichiura si pedichiura BaByliss 8480E, 2 Viteze, 10 piese.

Raft pentru incaltaminte Practic HomeWork de la eMAG
Masinuta electrica Ford Ranger cu roti din cauciuc 12V Rosu de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)