Produse la reduceri
18-03-2017

Storcator de citrice Star-Light CJ-100W de la eMAG

Postat de: admin

   Primavara este momentul prielnic pentru o detoxifiere, iar cu storcatorul de citrice Star-Light CJ-100W puteti avea parte de sucuri sanatoase si hranitoare. Aparatul este deosebit de simplu de folosit, trebuie doar sa taiati citricele pe jumatate si sa le pozitionati pe unul dintre conurile cu care acesta este dotat. Sucul din fructe se va aduna in containerul aparatului si nu va curge decat atunci cand ii permiteti, pentru ca este prevazut cu sistem anti-picurare.
   Storcatorul este usor de curatat, fiind realizat dintr-un material plastic de calitate superioara. Carcasa exterioara este realizata din inox de buna calitate, iar aparatul are o putere de 100 de W. Aceste aparat este dotat cu recipient pentru pulpa de 0.34 l si functia reverse. Storcatorul este silentios, ocupa putin spatiu, ofera rapid sucul sau limonada dorite. Pretul storcatorului este excelent, rezistenta sporita si rezultatele foarte bune.
Storcator de citrice Star-Light CJ-100W 2

Va recomandam si alte modele de storcatoare la super preturi:

- Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R, 150 W, 55 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Rosu;

- Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Alb/Verde;

- Storcator de citrice Bosch MCP3500, 25 W, 0.8 l, 1 Viteza, Ajustare cantitate pulpa, Alb.

Apa de Toaleta Guess Night Barbati 100ml de la eMAG
Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)