Produse la reduceri
08-11-2017

Storcator de fructe si legume cu melc Oursson JM7002/RD de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui storcator de fructe si legume extrem de eficient si care sa va ofere sucuri extrem de delicioase si pline de vitamine, va recomandam storcatorul de fructe si legume cu melc Oursson JM7002/RD de la eMAG, cu o putere de 240 W si recipient cu o capacitate de 1 litru, acum la un super pret.

   Acest model se bazeaza pe tehnologia de presare la rece, are un melc foarte puternic, iar scurgerea este lenta astfel extragand o cantitate maxima de suc cu mai multe vitamine si nutrienti din orice tip de fructe sau legume. Gura de alimentare extra-larga de 7,5 cm va permite sa adaugati chiar si fructe sau legume intregi la stors, iar jgheabul prevazut cu un capac nu va lasa sa se scurga nicio picatura de suc. Filtrul cu 3 nivele previne pulpa sau coaja sa intre in suc si pastreaza in acelasi timp fiecare picatura, astfel ca pasta va fi foarte uscata si va cantari putin. Acest storcator are functie de autocuratare si vine de asemenea cu o perie de curatare speciala.

storcator-de-fructe-si-legume-cu-melc-oursson-jm7002-rd-2

Va recomandam si alte modele de storcatoare la super preturi:

- Storcator de fructe cu melc Heinner HSJ-600GR, 80rpm, Verde;

- Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150W, 150 W, 55 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Inox/Negru;

- Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1855/90, 700 W, Recipient suc 0.8 l, Recipient pulpa 1.2 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 75 mm, Alb/Rosu.

Baby Monitor Audio Video Wireless Night Vision IR LED 2.5 inch Color Original iMK vB601™ de la eMAG
Centura postnatala/postoperatorie Tonus Elast de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)