Produse la reduceri
09-03-2017

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R de la eMAG

Postat de: admin

   Un mic dejun sanatos si o viata echilibrata implica si un suc proaspat natura din legume si fructe. Pentru a obtine un suc lipsit de conservanti, aditivi alimentari sau coloranti, va recomandam storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R.

   Acest model vine cu o inovatie care consta in utilizarea unei tehnologii de stoarcere lenta (55RPM), ceea ce inseamna mai multa pulpa in sucul extras. Star-Light SJB-150R este dotat cu un sistem anti-picurare ce are rolul de a preveni caderea accidentala a picaturilor de suc in vasul unde se colecteaza. Daca aparatul se blocheaza, puteti folosi functia Reverse pentru a debloca melcul. Palnia de alimentare este extrem de incapatoare, asadar puteti pune in ea chiar si legumele sau fructele intregi, iar daca puneti apa curata in aparat acesta se va curata in timp ce funtioneaza.

Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R 2

Va recomandam si alte modele de storcatoare de fructe si legume la super preturi:

- Storcator de citrice Star-Light CJT-40W, 40 W, 0.7 l, 1 Viteza, Doua conuri, Alb/Verde;

- Storcator de fructe si legume cu melc Kuvings B6000S, 240 W, 60 RPM, Recipient suc 0.4 l, 1 Viteza, Functie Reverse, Tub de alimentare 75 mm, Argintiu;

- Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, 1 Viteza, Tub de alimentare 55 mm, Alb/Verde.

Hrana uscata pentru pisici Kitekat, Vita & Legume, 12Kg de la eMAG
Perie rotativa Rowenta CF9320 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)