Produse la reduceri
11-11-2017

Storcator electric de citrice DUBLU DELIZIUS de la eMAG

Postat de: admin

   Iarna bate la usa si o cura cu suc de citrice reprezinta un ajutor important pentru imunitatea noastra. Pentru a obtine cel mai bun suc, avem nevoie si de un storcator performant cum ar fi storcatorul electric de citrice DUBLU DELIZIUS. Puterea acestuia este de 90 W, greutatea de 2,24 kg, iar dimensiunile sunt: 22 x 23,5 x 21 cm.

   Double Orange Juicer are un design modern si practic cu un dublu storcator si spatiu pentru a taia fructele cu usurinta. Acesta are functie de taiere portocala/ citrice si de stoarcere simultana a doua jumatati de fruct, astfel fiind un storcator mai rapid si mai practic. Tensiunea este de 220-240 V si frecventa: 50-60 Hz. Aparatul este prevazut cu recipient pentru pulpa, iar recipientul pentru suc are un volum de 300 ml. Storcatorul este dotat cu sistem de siguranta, sistem anti-alunecare si filtru pentru seminte.

storcator-electric-de-citrice-dublu-delizius-2

Va recomandam si alte modele de storcatoare la super preturi:

- Storcator de fructe si legume cu melc Star-Light SJB-150R, 150 W, 55 RPM, Recipient suc 1.0 l, Recipient pulpa 0.8 l, Functie Reverse, Rosu;

- Storcator de fructe Heinner XF-1000SS, 1000 W, 1 L, Argintiu;

- Storcator de citrice Bosch MCP3500, 25 W, 0.8 l, 1 Viteza, Ajustare cantitate pulpa, Alb.

Masinuta electrica Ford Ranger cu roti din cauciuc 12V Rosu de la eMAG
Aparat Vacuum Cleanser pentru ingrijire ten de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)