Produse la reduceri
16-07-2017

Suport TV de perete A+ SP44T reglabil 32″-55″ de la eMAG

Postat de: admin

   Folosind un suport de perete pentru televizor, puteti economisi spatiu sau pur si simplu puteti amplasa televizorul acolo unde va doriti dumneavoastra. Va recomandam suport TV de perete A+ SP44T reglabil 32″-55″ de la eMAG, confectionat din otel rezistent, care va va sustine in siguranta televizorul.

   Acest suport este recomandat pentru televizoare cu diagonala intre 81 si 140 cm, sustine o greutate maxima de 50 de kilograme si are o distanta fata de perete de doar 50mm, ceea ce ii confera un design modern si economiseste spatiu. Puteti regla acest suport si ii puteti chiar oferi o inclinare de +5/-10 grade. Montarea se poate face foarte usor fara a fi nevoit sa aveti cunostinte tehnice temeinice si cu ajutorul bolobocului integrat il veti pozitiona corect cu multa siguranta. Un mare plus al acestui suport este standardul VESA care il face compatibil cu toate marcile de televizoare.

suport-tv-de-perete-a-sp44t-reglabil-32-55-2

Va recomandam si alte modele de suporturi TV la super preturi:

- Suport TV de perete A+ SPB221, reglabil, 13″-42″, Negru;

- Suport TV de perete A+ SPB446, reglabil, 32″-55″, Negru;

- Suport TV de perete A+ SPBL10442, reglabil, 23″-55″, Negru.

Balansoar Kring Sun 51.5 x 91 x 97 cm piele ecologica de la eMAG
Sistem electronic de ingrijire a unghiilor Scholl Velvet Smooth de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)