Produse la reduceri
05-04-2017

Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru iubitorii de telefoane Samsung, dar si pentru cei care isi doresc sa incerce aceasta marca, va recomandam noul telefon mobil Samsung Galaxy S8, memorie interna 64GB, memorie interna 4GB, 4G, culoare Midnight Black de la eMAG, un telefon care vine cu unele inovatii pe care vi le prezentam mai jos.

   Una din principalele inovatii ale lui Galaxy S8 este faptul ca acest smartphone nu are margini, sticla display-ului Infinity Display se continua dincolo de marginile telefonului si se uneste perfect cu carcasa din aluminiu, formand un desing perfect simetric, usor de tinut in mana. De asemenea Galaxy S8 este dotat cu o camera frontala de 8 MP si cea din spate de 12 MP, camere foarte rapide si precise care va vor ajuta sa nu pierdeti nici un moment interesant fie ca e noapte, fie ca e zi.

   Securitatea acestui telefonul si al continutului media este asigurat cu ajutorul senzorului de scanare a irisului, care va permite ca doar dvs. sa puteti vizualiza continutul telefonului si sa il tineti departe de ochii curiosilor. Puteti de asemenea sa folositi recunoasterea faciala atunci cand doriti sa deblocati telefonul foarte repede. Galaxy S8 si S8+ vine cu primul procesor de 10 nm din lume, ceea ce il face extrem de rapid, puternic si de asemenea creste eficienta bateriei, dar poate fi si folosit pe timp de ploaie sau praf, datorita standardului IP68.

Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Midnight Black 2

   Samsung iti face cunostinta cu Bixby, un asistent personal care intelege cuvintele rostire, tastarea si textul si schimba modul in care veti interactiona cu telefonul. Daca doriti sa cautati ceva online, este indeajuns sa porniti camera aplicatiei, sa aratati obiectul respectiv si Bixby va cauta pentru dumneavoastra. O alta aplicatie interesanta este Smart Switch care va ajuta sa transferati continutul media de pe vechiul telefon Samsung pe noul S8 sau S8+, fara prea mult efort, putand astfel sa va concentrati pe creerea de noi amintiri.

Va recomandam si alte modele de telefoane Samsung Galaxy S8 si S8+ la super preturi:

- Telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus, 64GB, 4G, Orchid Grey;

- Telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus, 64GB, 4G, Midnight Black;

- Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Orchid Grey.

Feliator Bosch MAS4000W de la eMAG
Patut pliant Mappy 2 nivele de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)