Produse la reduceri
07-04-2017

Telemetru cu laser Bosch Zamo de la eMAG

Postat de: admin

   Daca ai nevoie de un telemetru cu care sa obtii cele mai precise masuratori, atunci telemetrul cu laser Bosch Zamo este cea mai buna optiune. Acesta ofera o masurare pana la 20 m de pe muchia posterioara si memorarea ultimei valori masurate. Telemetrul este dotat cu un display usor lizibil cu iluminare de fundal si softgrip pentru manevrare comoda. Timpul de masurare este de maxim 4 s, iar deconectarea automata se face in 5 min.
   Aparatul este usor, cu o greutate de 0,08 kg, rezistent si simplu de transportat oriunde aveti nevoie. Masurarea este continua, exacta, rapida, iar clasa laser este 2. Designul produsului este unul modern, utilizarea este simpla si raportul pret/calitate excelent. Aparatul se foloseste cu 2 baterii de 1,5 V LR03 (AAA), iar dioda laser este de 635 nm.

Telemetru cu laser Bosch Zamo

Va recomandam si alte modele de unelte si aparate de masura la super preturi:

- Roata masurare distante cu contor Strend Pro 06-08-DMW, 10000 m;

- Nivela laser Bosch PLL 2 cu linii cu senzor de inclinare;

- Aparat De Masurat Tensiunea Electrica “Digital Bauhaus”.

Uscator de par Philips Essential Care BHD002/00 de la eMAG
Gratar electric Star-Light A-1650W de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)