Produse la reduceri
14-11-2017

Televizor LED Smart Horizon 24HL7110H 61 cm HD de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui smart TV care sa va asigure experiente de neuitat atunci cand urmariti meciurile, emisiunile sau filmele dumnevoastra preferate, dar si atunci cand doriti doar sa va relaxati cu ajutorul altor forme de divertisment oferite de meniul SmartTV, va recomandam televizorul LED Smart Horizon 24HL7110H 61 cm HD de la eMAG.

   Acest model are o diagonala de 61 de centimetri si este printre cele mai ieftine televizoare SmartTv de pe piata. Va puteti conecta la Netflix direct din meniul Horizon Smart TV si astfel va puteti transforma sufragerie intr-un mic cinematograf. Puteti partaja fisiere de pe telefon direct pe televizor sau puteti sa conectati televizor la internet prin Wi-Fi fara a mai avea nevoie de cabluri inutile. Standardul Clear Motion Engine (CME) ofera o claritate de exceptie a imaginilor in miscare, iar sunetul este unul de exceptie datorita Dolby Digital Plus (DD+). Slotul CI+ va ajuta sa scapati de cablurile inutile care va ajutau pana acum sa conectati un decodor Tv, folosind acum doar o cartela CI+ oferita de furnizorii de cablu.

televizor-led-smart-horizon-24hl7110h-61-cm-hd-2

Va recomandam si alte modele de televizoare Smart TV la super preturi:

- Televizor OLED Smart LG, 195 cm, OLED77G6V, 4K Ultra HD;

- Televizor LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL733H, HD;

- Televizor Smart Android LED Star-Light, 109 cm, 43DM6500, Full HD.

Tigaie Grill Tefal Talent Pro 26 cm de la eMAG
Branturi gel Scholl pentru pantofi de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)