Produse la reduceri
15-01-2017

Tensiometru digital de brat OMRON M6 AC de la eMAG

Postat de: admin

   Sanatatea este foarte importanta pentru oricine, iar pentru cei cu probele cardiace sau de tensiune, un tensiometru este absolut necesar. Pentru o masurarea extrem de precisa a tensiunii arteriale puteti alege tensiometrul digital de brat OMRON M6 AC. Acest tensiometru este prevazut cu tehnologia Intellisense care asigura o determinare a presiunii arteriale precisa si confortabila. Aparatul este validat clinic si a fost supus la mai multe testari efectuate de specialisti pentru cea mai sigura estimare.
   Tensiometrul are capacitate de memorie de pana la 100 de determinari, led pentru alertare in cazul hipertensiunii si functie de monitorizare a hipertensiunii arteriale matinale. Pe ecranul tensiometrului veti descoperi mai multe simboluri si leduri care va vor anunta ori de cate ori apare o schimbare in starea dvs de sanatate. Manseta este pliabila si are o circumferinta de 22-42 cm, iar adaptorul AC este inclus.
   Datorita Easy Blood Pressure Level Indicator, veti vedea daca tensiunea dvs se incadreaza in valorile recomandate si puteti lua masurile necesare.Aplicatiile si functiile acestui tensiometru il vor face de neinlocuit pentru cei ce au grija de sanatatea lor.

   Daca nu sunteti multumit/a de acest model, va recomandam si alte tensiometre la preturi foarte bune:

- Tensiometru de brat AEG BMG 561,40 de memorii, cutie de transport, Gri;

- Tensiometru de incheietura complet automat Omron MIT Precision 5, LCD digital, Aparat validat clinic, Negru;

- Tensiometru de brat semiautomat Omron M1 Plus, Display LCD, Validat clinic, Alb/Gri.

Aspirator fara sac Philips PowerPro Compact FC9323/09 de la eMAG
Aparat foto DSLR Nikon D3300 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)