Produse la reduceri
14-01-2017

Teodora Maftei – Viata te obliga, acum la Emag

Postat de: admin

    Colectiv a insemnat un punct de cotitura pentru foarte multi dintre noi si este necesar sa ne amintim de cei care fost acolo. ”E trist ca uneori trebuie sa murim putin ca sa invatam sa traim cu adevarat…” spunea Teodora Maftei una dintre tinerele care s-au stins atunci. Pentru cei care au cunoscut-o ea era o persoana calda, luptătoare si care isi iubea foarte mult meseria.
   Teo, cum ii spuneau apropiatii, facea totul cu pasiune, adora fotografia, pinguinii si ciocolata. Cartea sa a fost pregatitia minutios de catre autoare si reprezinta o colectie de fotografii personale presarata cu texte inspirate din viata de zi cu zi, o viata vazuta in zeci de culori. Volumul este o parte din Teodora, o lectie de optimism si o mostenire pentru fiecare dintre noi.
Din pacate, Teo nu a mai apucat sa o publice si sa semneze autografe, dar o mana de oameni cu suflet au facut posibila aparitia cartii.
   „Viata TE Obligă – Nu renunta nici în ruptul capului” a fost publicata si asteapta sa fie citita, iar banii obtinuti din vanzari vor fi donati. Randurile pregatite de Teodora reprezinta certitudinea ca nu va fi uitata, ne-o aduce mai aproape si ne arata ca viata NE obliga sa nu renuntam.

Aparat foto DSLR Nikon D3300 de la eMAG
Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)