Produse la reduceri
11-07-2017

Termometru de frunte Laica TH1001 de la eMAG

Postat de: admin

   Un termometru bun inseamna precizie, rapiditate si eficienta, iar astea toate le puteti obtine cu termometrul de frunte Laica TH1001. Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte si camera detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Acest termometru este sigur, rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu infrarosu. Aparatul este dotat cu un ecran LCD usor de citit si nu contine sticla sau mercur.
   Masurarea temperaturii se face in grade Celsius (°C) si Fahrenheit (°F). Aparatul masoara temperatura de pe frunte, prin contactul cu tampla, in 5-30 secunde si temperatura din camera in 0,6 secunde. Termometrul memoreaza ultimele 25 de masuratori si functioneaza cu o baterie CR2032 inclusa in pachet. Afisajul este cu cristale lichide, nivelul de masurare este cuprins intre 22 grade C – 80 grade C, iar dimensiunile sunt: L=10.5, Lat=5.2, H=2.1 (cm).

termometru-de-frunte-laica-th1001

Va recomandam si alte modele de termometre copii la super preturi:

- Termometru digital OMRON EcoTEMP Basic;

- Termometru suzeta Laica TH3002;

- Termometru de ureche Laica TH2002.

Suzete Philips-AVENT SCF180/23 de la eMAG
Lenjerie de pat Selena Dilios pentru 2 persoane, bumbac satinat de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)