Produse la reduceri
26-11-2017

Termometru Nokia SCT01 Hot spot Sensor de la eMAG

Postat de: admin

   Daca esti in cautarea unui termometru bun, precis si cu un pret avantajos, poti alege Nokia SCT01. Produsul ofera masurare in 2 secunde cu indicator colorat instantaneu pentru febra. Pachetul contine 2 baterii AAA, ghid de instalare rapida, aplicatie gratuita Nokia Health Mate si cont gratuit Nokia. Cu ajutorul acestui termometru puteti salva si distribui datele citite catre medicul dumneavoastra.

   Acesta este un termometru temporal cu 16 senzori infrarosii care ofera o masurare medicala aprobata in 2 secunde, in timp ce se sincronizeaza si cu o aplicatie dedicata smartphone pentru a ajuta la gestionarea episoadelor de febra. Cu ajutorul lui puteti verifica istoricul temperaturii si sfaturile disponibile instantaneu pe telefonul smartphone. Nokia SCT01 are dimensiunile de 116 x 25.4 x 25.4 mm si o greutate de 0.07 kg.

termometru-nokia-sct01-hot-spot-sensor-2

Va recomandam si alte modele de termometre la super preturi:

- Termometru digital SilverCloud UF41 cu tehnologie infrarosu non-contact pentru corp si suprafete cu atentionare vocala;

- Termometru digital Sanity BabyTemp AP 3116, Tehnologie infrarosu non-contact, Afisaj Iluminat, Timp rapid de raspuns, Memorie 30 de masuratori, Alb/Albastru, adulti si copii;

- Termometru de ureche Healthy Line SHL-T01E.

Moara macinat cereale stiuleti porumb si lucerna electrica ( 3 in 1 ) URAL Nr.4 de la eMAG
Generator curent electric Steinhaus 2200 W cu stabilizator de tensiune de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)